top of page

Ontspanningsmassages

Hieronder het aanbod in ontspanningsmassages

shutterstock_260459456.jpg

HOTSTONE MASSAGE

Een Hot Stone-massage verwijdert spanning, verlicht spierstijfheid en verhoogt de bloedsomloop en het metabolisme.

Deze sessie met Hot Stone-therapie bevordert een diepe spierontspanning door zachte Basalt-hete stenen op de drukpunten op het lichaam te plaatsen. Hot Stones verwijden de bloedvaten, waardoor de stroom van bloed en energie door het lichaam wordt verhoogd. Deze massage heeft een kalmerend effect dat chronische pijn kan verlichten, stress vermindert en diepe ontspanning bevordert.

Amachi Foto's april2021-50.jpg

KOBIDO (JAPANSE GEZICHTSMASSAGE)

Kobido massage is een Japanse techniek voor gezicht, hoofd en decolleté massage en betekent letterlijk “het pad van de schoonheid”. De Japanse gezichtsmassage is een traditionele Japanse kunst, die dankzij de ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties heen, tot een unicum op massagegebied is geworden.

De Japanse gezichtsmassage is een unieke gezichtsmassage die wordt uitgevoerd door middel van verfijnde technieken gericht op het behandelen van de drukpunten (acupunten) en meridianen, de oppervlakkige huid, de diepere huid en de spieren.

 

De behandeling van de meridianen en de acupunctuurpunten in ons hoofd- en halsgebied stimuleert niet alleen een natuurlijke facelift, maar harmoniseert tevens je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

reflexologie

REFLEXOLOGIE

Reflexologie is een therapie waarbij druk wordt uitgeoefend op bepaalde delen (reflexzones) van de voeten, die overeenkomen met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Als de stroom van energie binnen een bepaald lichaamsdeel wordt geblokkeerd of uit balans is, kan dit de reflexzone of een deel van dat gebied op de voet beïnvloeden.

Reflexologie helpt je lichaam in harmonie en balans te komen. Het doel is om pijn te verlichten en de natuurlijke manier van zelfgenezing van het lichaam te stimuleren. 

Tijdens deze ontspannende reflexologie massage worden algemene ontspanningstechnieken toegepast op de voeten, benen en handen. Deze massage kalmeert de geest, ontspant het lichaam en helpt speciaal bij gezwollen voeten, vermoeide benen/voeten en zere voeten. De behandeling begint met een heerlijk voetbad.

aromatherapie

AROMATHERAPIE MASSAGE

Aromatherapie helpt de harmonie tussen lichaam en geest te herstellen. Tijdens de aromatherapiemassage worden essentiële oliën, ook wel etherische oliën van natuurlijke oorsprong gebruikt.

De etherische oliën zijn afkomstig van (geneeskrachtige) planten en zijn zeer geconcentreerd. Over het algemeen helpen ze om het mentale en fysieke lichaam te versterken. Als gevolg hiervan is het lichaam minder gevoelig voor vervuiling, stress, huid- en andere problemen. 

Tijdens de massage beïnvloeden de etherische oliën zowel door inademing en geur als de absorptie in de huid en in het bloed. Tijdens deze massage zal extra aandacht worden besteed aan de nek, rug, benen en voeten

bottom of page