top of page

Recensies

Wat mijn cliënten te zeggen hebben

Bekijk de feedback van eerdere cliënten over hoe ik ze heb geholpen hun gezondheid en algehele levensstijl te verbeteren. Neem vandaag nog contact op om een afspraak in te plannen en uw gezondheid te verbeteren.

Recentelijk heb ik me laten behandelen voor slijtage aan mijn linker knie. De gedachte aan een nieuwe knie (prothese) kan ik nog niet accepteren net zo min als de stijfheid, pijn en de bewegingsbeperkingen. Ik werd er zeer mismoedig van!
Ik heb nu 10 behandelingen gehad, 2 per week. De combinatie van Japanse acupunctuur, intapen en geadviseerde voedingssupplementen en blijven bewegen, hebben geresulteerd in vele malen minder pijn, praktisch geen stijfheid en veel meer bewegingsvrijheid. Toen ik hieraan begon, had ik nooit verwacht een dergelijk positief resultaat te kunnen behalen. De positieve verbetering duurt nu inmiddels al een maand en ik blijf bewegen en de supplementen doorslikken en ik ben Amachi heel erg dankbaar voor de toegenomen levenskwaliteit.

G. Boetzkes

Een hele fijne shiatsumassage gehad. Op en top genoten. Je merkt dat Ellen precies weet wat ze doet. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.

L. Collin-Smeets

Dit is een citaat uit een recensie. Deel hier ervaringen die klanten hebben met uw services of bedrijf. Maak potentiële klanten enthousiast om met u een samenwerking aan te gaan!

K. de Vries

bottom of page